• Πλατεία Ελευθερίας, Κατερίνη, Πλ. Ελευθερίας 11, Κατερίνη 601 00, Ελλάδα
  • 18 χλμ
  • N

Η Κατερίνη είναι μια σύγχρονη αναπτυσσόμενη πόλη, πρωτεύουσα και διοικητικό κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας στην Κεντρική Μακεδονία.

Βρίσκεται ανάμεσα στον Όλυμπο, στα Πιερία Όρη και το Θερμαϊκό Κόλπο και αποτελεί δημοφιλή τουριστικό προορισμό για όλες τις εποχές του χρόνου.

Στην πόλη της Κατερίνης μπορεί ο επισκέπτης να περπατήσει στις όμορφες πλατείες της και στο υπέροχο Πάρκο της Κατερίνης, έναν πνεύμονα οξυγόνου, με πλούσια βλάστηση, παιδικές χαρές και χώρο για να παίζουν τα κατοικίδια, αποτελώντας ένα ιδανικό προορισμό χαλάρωσης.

Διαθέτει πλούσια αγορά με πλήθος εμπορικών καταστημάτων, καφέ, εστιατόρια για ξεχωριστές γευστικές εμπειρίες, club με μουσική για όλες τις προτιμήσεις, που μπορούν να συνδυάσουν τις πιο ετερόκλητες μορφές διασκέδασης και ψυχαγωγίας. Θαλάσσιες κρουαζιέρες και ορεινές περιηγήσεις, θεατρικές παραστάσεις, παραδοσιακά φεστιβάλ χορού και γαστρονομίας, επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους, μπορούν να ικανοποιήσουν οποιαδήποτε επιθυμία.

Η Κατερίνη βρίσκεται δίπλα στον κεντρικό εθνικό οδικό άξονα (ΠΑΘΕ), εξασφαλίζοντας έτσι μια πλεονεκτική θέση αποτελεί κομβικό σημείο στην επικοινωνία βορρά – νότου και Ελλάδας – Ευρώπης.

Παράλληλα με τον οδικό άξονα υπάρχει και ο σιδηροδρομικός άξονας και σε σχετικά μικρή απόσταση η Εγνατία οδός.

Απέχει μόλις 80 χλμ. από το διεθνές αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και 70 χλμ. από τη Θεσσαλονίκη.

Κατερίνη
Κατερίνη
Κατερίνη
Κατερίνη
Κατερίνη
Κατερίνη
Κατερίνη

Κατερίνη