• 5007.933 χλμ
  • SSW

Εκτός από τα αθλήματα που παρουσιάζονται στις αμέσως προηγούμενες υποενότητες, ο επισκέπτης της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, μπορεί επίσης να εξασκήσει μία μεγάλη ποικιλία αθλητικών δραστηριοτήτων, όπως είναι το ποδόσφαιρο (σε κανονικό γήπεδο, 5Χ5, beach soccer), το basket, το volley, το beach volley, το tennis, η κολύμβηση και το water polo.

Ο επισκέπτης μπορεί να ψυχαγωγηθεί κάνοντας ποδηλασία, motto cross, καρτ, αεραθλητικές και ναυταθλητικές δραστηριότητες ή παίζοντας σκάκι, ping-pong, μπιλιάρδο, mini-golf, paintball κ.α.

Σε συγκεκριμένη περίοδο που επιτρέπονται και σύμφωνα με τους κανόνες που καθορίζονται από τις αρμόδιες Αρχές για την προστασία της πανίδας της Πιερίας, ο επισκέπτης μπορεί επίσης να ασχοληθεί με το κυνήγι και το ψάρεμα.

Άλλα αθλήματα που καλλιεργούνται μόνο σε οργανωμένους συλλόγους είναι ο στίβος, το handball, η ενόργανη γυμναστική, η σκοποβολή, η τοξοβολία, η πάλη, η άρση βαρών, το καράτε, το τζούντο και το Tae Kwon Do.

 

Για να ζήσει από κοντά ο επισκέπτης τις εμπειρίες που προσφέρουν τα παραπάνω αθλήματα μπορεί να απευθυνθεί στους αθλητικούς συλλόγους, στους εξειδικευμένους φορείς καθώς και στα τουριστικές μονάδες που τα διοργανώνουν.

 

Άλλα αθλήματα και δραστηριότητες στην Πιερία
Άλλα αθλήματα και δραστηριότητες στην Πιερία

Άλλα αθλήματα και δραστηριότητες στην Πιερία